HOVENIER EINDHOVEN ONDERHOUD

On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic

 Uw tuin

"Uw tuin is onze zorg". De tuin die U heeft kan onderhoud gebruiken. Er liggen bladeren en takken. In het voorjaar komen vooral bloemen tot zijn recht. Het kan van essentieel belang zijn om uw tuin netjes op orde te brengen. Het is tenslotte een visitekaartje van uw woning.

Hovenier Eindhoven kan u uw tuinzorgen uit handen nemen of ondersteunen. Wij verzorgen: tuinonderhoud, tuinontwerp, tuinaanleg en ter ondersteuning kluswerk indien nodig.

Onderdelen hiervan zijn: snoeien beplanting, verticuteren ofwel beluchten van uw gazon, maaiwerkzaamheden, bemesting, aanleg beplanting, onkruidbestrijding, hogedrukreinigen, bestratingen, aanleg gazon, aanleg of herstel bestratingen, grondwerk, plaatsen schuttingen, tuinhuisjes, tuinverlichting, enz.. Verder leveren wij dan ook alle benodigde materialen.

 

Tuinonderhoud?

Wij bieden u verschillende vormen van tuinonderhoud. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw tuin eens een keer een goede opfrisbeurt te laten geven, waar u dan weer jarenlang profijt van kunt hebben. U kunt ook kiezen voor onderhoud in de vorm van een tuinonderhoudscontract, zodat wij al uw tuinonderhoud verzorgen.

 

 Onderhouden van uw tuin

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig onderhouden van tuinen, met jaar jarenlange ervaring en haar specialistische vakmensen, bent u verzekerd van een kwalitatief tuinonderhoud.

 

Tuinonderhoud regio

Het werkgebied voor ons ligt in principe in Regio Eindhoven, dit is waar we de afgelopen jaren onze vaste klanten kring hebben opgebouwd. Uiteraard, kunnen wij u ook helpen met uw tuinonderhoud als u tuin net wat verder ligt.

 

 Tuinonderhouden

Als u wilt dat uw tuin jarenlang goed blijft, is het verstandig om regelmatig uw tuin laten onderhouden door de vakmensen. De echte tuinliefhebbers bezoeken wij regelmatig voor tuinonderhoud: de ene keer snoeien, de andere keer bemesten en een andere keer voor tuin verandering.

 

Bijzonder tuinonderhoud

Heeft u een bijzondere tuin, dan vergt dat een specialistische aanpak. Bij Wij hebben van allerlei soorten en maten tuinen onderhouden, van Japans georiënteerde tuinen of andere tuinen waarin veel hout is verwerkt tot de klassieke Engelse en Franse tuinen. Wat voor soort tuin u ook heeft, wij zijn uw betrouwbare partner voor kwalitatief tuinonderhoud.

 

Afval afvoeren van de klant

Wij kunnen als u wilt het afval afvoeren. Het kost ons zeker een uur tijd om het groene afval weg te brengen naar de milieustraat, het te storten en de kosten van de benzine. De kosten zijn 25 euro cash voor 1 kub afval (een zak van een kub). Opmerking voor alleen Social deal klanten: Dit afval uur wegbrengen zit normaal niet in uw 2 of 4 manuren werk.

 

Materiaal kosten

Materiaal kosten zijn 15 euro voor 2 uur en 20 euro voor 4 uur. Het zijn de slijtage kosten van al de tuingereedschappen: elektrische recipro zaag, - heggenschaar en - ketting van ketting zaag etc. Ook gaan gereedschappen kapot. De Social Deal aanbieding is een reclame stunt om nieuwe klanten te werven en het social deal uur tarief is minder dan het normale tarief. Wij verdienen er dus niet veel aan. Het is kosten dekkend. Vandaar is het wel nodig om ons gereedschap slijtage door te berekenen aan de klant. Ook hebben klanten ijzeren, metalen voorwerpen in de tuin of haag zitten waarvan zijn wel of niet kennis hebben. Zodra onze snoei machines die raken kunnen ze kapot gaan. Dit gebeurt regelmatig. Op deze manier beschermen wij ook onze gereedschappen. Mgv Oscar Hovenier Eindhoven.

Voorrijkosten

Buiten de stad Eindhoven vragen wij voorrijkosten voor onze rijtijd, benzine en onderhoud aan onze voertuigen. En behouden ons het recht om die kosten te verhogen.

Onverziene Zaken

Betalingen: Ingeval van niet betalen word het bedrag overgedragen aan incasso binnen 10 dagen

Extra werk: Afspraken via Whatsapp gelden als rechtsgeldig

Foto's: Er worden foto's van uw tuin voor en na het tuinwerk gemaakt met uw toestemming om kwaliteit te waarborgen

Factuur / Werkorder : ondertekening van handtekening geeft aan dat u de factuur / werkorder gelezen en begrepen heeft en akkoord gaat met de afgesproken werkzaamheden.

Overmacht

Het weer kan er voor zorgen dat de afspraak niet doorgaat;

boven de 30 graden celsius werken wij niet, bij regen niet omdat apparatuur kapot gaat en als het sneewt.

Mocht er iemand ziek worden in ons team kan het nodig zijn om de afspraak te verzetten.

Persoonlijke omstandheden kunnen ook wel eens zorgen om de afspraak te verzetten.